Thursday, July 21

INSTANT SHAWL MEMIKAT SUAMI.


Bismillahirahmanirohim.

Alhamdulillah, dapat bersiaran seperti biasa. Tak sempat lagi nak update pasal raya. Mood raya tak habih lagi kot naa? Depa kata raya kan sebulan.

Tapi kalau perasan la kan, kalau kita ni memang kaki open house, rasa tahun ni macam kurang sikit orang buat open house. Mungkin sebab bajet or tunggu dah gaji nanti kan.

Okeh, post hari ni belum lagi nak cerita pasal raya. TAPI nak cerita pasal INSTANT SHAWL

Dulu selepas trend tudung bawal (tapi laa ni bawal naik balik tapi mahal gila la), sekarang trend INSTANT SHAWL ni. Bukan baru sangat la tapi agak lama jugak.

Kenapa yang saya minat sangat dengan INSTANT SHAWL ni tetiba? Sebabnya ia CEPAT ok! Dan MUDAH untuk isteri hangpa pakai. Tak pakai ejas, lipat, gulung dan sebagainya la yang menyebabkan masa bersiap tu LAMAAAAA sangat kan.

Cerita panjang sangat aihh. Bila nak buh gambaq. Sat Na.


Amacam? 
Menarik tak? Nidiaaa. NAYLA INSTANT SHAWL.

Banyak kan warna nya! Nampak tak awning tu? Untuk pengetahuan hangpa, tu jahit sekali tau. Jahit sekali!. So sebab tu saya kata memang mudah pakai. Sarung ja.

Kelebihan nya? Sama ja dengan tudung lain cuma ia sangat labuh. (Bidang 60) dan warna dia takde la terang benderang sangat. Banyak warna pastel.

Jauh sangat na gambaq ni? Tunggu. Saya bagi yang dekat sikit.







Pilih la wahai isteri. Kenapa yang saya kata memikat SUAMI tu?

Sebabnya ia labuh. Aurat kita kan hanya untuk suami. Dan ianya cepat dan senang pakai, jadi cik abang kita takde la tunggu lama sangat kan.

Harga? RM59 sahaja!!

Kenapa mahal sangat? Sebabnya material shawl ni, tebal dan bukan nipis macam biasa. Tutup aurat molek dah tapi lagi molek kalau tebal dan bukan transparent!

Semoga lebih ramai kaum wanita diluar sana ingin menutup aurat dengan sempurna. Comey belaka. Allah pun suka.



p/s : nak beli mai wasap kami na. 0132638515. whatsapp sahaja ok!

Sunday, June 19

Khasiat Tamar Cocoa.


Bismillahirahmanirohim.

Alhamdulillah syukur, kita masih lagi di pilih Allah untuk berpuasa dan dipanjangkan umur sehingga ke hari ini.

Puasa ke 14 bukan? Macam mana setakat ini? Ada yang sudah tertinggal? Atau keletihan melakukan terawih?

Biasa lah, waktu pertengahan menuju ke akhir ini banyak dugaan. Keadaan badan cepat letih dan lesu, bukan kerana puasa itu tapi dek kerana kita makan banyak ketika berbuka dan juga mungkin pemakanan kita ambil yang salah kita sahur?

Jadi pada entry yang lepas, saya janji nak kongsikan minuman yang beri tenaga bukan? Bukan isotonik tapi hanya serbuk koko yang perlu kita bancuh saja!!


Inilah dia produk saya nak kenalkan. TAMAR COCOA!

Campuran serbuk koko dan kurma. Banyak khasiat dan kelebihannya. Dan antara khasiat yang saya sendiri rasa ialah badan kita lebih bertenaga dan masa isteri saya sedang mengandung memang amalkan minum ni. Alhamdulillah bertenaga dan juga bertambah penghasilan susu.

Anak dalam perut? Toksah cakap la, memang berjoget je dalam perut bila umi dia minum air ni.

Antara khasiat dan rahsia yang lain ialah :


Jadi bagi sesiapa yang berminat. Boleh la pergi ke facebook saya atau Whatsapp saja ke nombor 0132638515.

InshaAllah saya akan melayani anda sebaik mungkin. :D

p/s : sambil membeli boleh buat duit jugak tau.