BLOG INI

Assalamualaikum..
Rase dah terlalu lama sangat aku nak buat cerita pasal blog nie.  Baru ni ada kesempatan nak bercerita.  Terdetiknya hati nak berblogging pada tahun lepas,  rasenya masa tuh awal tahun.  Dah setahun usia blog nie rupanya.  Mula terpengaruh mencurah idea pada blog selepas kenal kawan-kawan yang ada blog. Dari mereka-mereka juga la blog nie mula dibina perlahan-lahan.

Pada permulaan blog nie hanya diberi name Anything About Me.  Asalnye nak cerita kisah personal saja,  tapi memandangkan kawan-kawan memberi pelbagai pendapat.  Jadi di tukar kan kepada Bila Jari Mula Menaip, so boleh cerita apa sahaja.  Dapat sedikit kebebasan di situ, sebenarnya content dalam blog dan nama blog tu sendiri ada memainkan peranan.

Tentang nama url blog nie Senseiabil,  nama ni aku dapat masa jadi student dulu.  Sebab digelar sebegitu,  aku pernah jadi Cikgu dulu. Jadi melekat la sampai sekarang.  Kalau di tengokkan entry aku yang dulu dan sekarang memang jauh berbeza.  Orang boleh berubah kan bila dia banyak belajar.

Last sekali, nak ucapkan terima kasih pada mereka-mereka yang banyak membantu,  yang tahan nak melayan soalan-soalan aku. (budak baru belajar..memang macam ni).  Terima kasih juga pada yang sudi membaca dan memberi komen, tanpa korang blog ni takkan dapat bertahan sampai sekarang. Sekian.



2 comments:

  1. yupp...welcome to da real blogger world..selamat maju jaya k..

    ReplyDelete
  2. =) .. kita di haluan y same ..

    ReplyDelete

BeSt 4 me: