Friday, June 12

Kawan2 nak buat duit x?jum2..

Hello...Assalamualaikum..adoiii..lmenye aku xupdate blog nie..bz lahh..nk dkt2 abs nie,mcm2 hal!!hehehehe..

Nway,aku nk ckap psl topik ats tuh ha..nk buat duit??hehhee..mudah jerk..msti ade antara korang yg dh tau pasal myspace tunai kn?hurmm..

Skrng nie,aku nak bgtau..memang mendapat hasil,kalau usaha!!..xcaye??betolll!!..kalau xcaye,cube korang g dkt web tuh..TENGOK!!..brape ramai dah yang join!!..

Dulu masa aku mula2 dlu..juz 1oo lebih jerk owg nye..hehehe..sekarang nie dah naek 700!!..xsampai sebulan dah naek cepat cm tuh sekali!!hehehe..

Memang mula2 akan ragu2 gak..sama la cm aku dlu..tp bler lagik kte brani nak tnggung risiko kan??nak buat benda2 cmnie,kne berani laaa..kalau x,ape pown xdapat!!huhu..s0,biler aku dah dapat hasilnya..bru lah aku lagi berani nak introduce kat korang semua!!!...

Kurang2 nye ada lah duit poket nak beli pape kan?xde la wit tuh tersekat2 jerk!!..hehehe..
Kalau korang nak join atau nak selidik dlu..korang klik kat link nie ea!!cepat2!!..SaPE cePat,dier lah yang unTung!!


http://www.myspacetunai.com/nabiel

1 comment:

  1. huhu..im in dat t0o..sme2la kte p0m0t yea..
    ^_^

    ReplyDelete

BeSt 4 me: