Saturday, March 28

Yehuuuu...!!""

YeaHhhhHH!!!...at LaSt abih gak pratikal aku..miahahahha!!bEsT2!!...ade lagik masa 3bulan lagi before aku graD!!!...huhuhu..s0,minggu nie aku cuti seminggu woo0o0o0~so..kte enjoy!!..muhahaha..sebelum aku balik ostel dan memeningkan pale ngan asgment2 yg ade!huhuhu...xpe2..3 months to go..chayok3!!!..wish me luck ok..:))

Monday, March 23

KeKalahan berturut-turut...

adoiii..Man U kalah lagi cmlm!!!pehhh..susah lah cmnie..bler dh kat atas,leh lak bt perangai kalah sajerk..huhuhu..mne glory nye man u nie?naseb baek suku akhir UEFA nti lawan ngan FC Porto!!muahahaha..ade can g final nie..hehehe..xpe2..TeAm kuat kalah dulu..last2 minute kang,tengok ler..bolot 2 piala sekali!!hahahha...WakE uP Man U!!!!...

Sunday, March 22

Johnny'S Restaurant...

EMmmm...nyum2!hehehe..cmlm aku jenjalan kt Alpha Angel ewangsa Maju,dah agak lame gak aku xpg sane..huhuhu..dulu selalu gak main2 guli kat situ..hakhakhak..dah pueh aku pusing semalam,ade lah tnampak rest0ran baru kat dalam nie,baru kot..name nye Johnny's Restaurant..keBanyakkan nye makanan THAI lahh..dan paling famous kat sinie STEAMBOAT nye!!!!hehehe..memang aku ngok setiap meja kat si2,berasap-asap jerk..huhu..nie first time aku nk makan kat restoran nie..biase nye bedal kat luar jerk..hehe..aku nie biase terus masuk jerk dalam restoran,mne nak biase tunggu2 ngok de meja kosong ker xde..bru aku nk masuk jerk..mamat kt depan restoran tuh tahan aku..swuh tgu dulu kalau de meja kosong..hikhik..awk ngah lapo,mane leh sabo kan?hahaha..nasib bek de kosong,tapi agak sempit gak ler meja aku tuhhh..huhuhu..Cin0nEt jerk..!huh!..memang superb arrr steamboat dier..huhuhu...aku de order steamboat dier,pastu ngan Nasi Goreng Aym Black Pepper..lagi...Banana Split lagi...huhuhu..agak nak pecah gak perut aku makan semua tuhh..hikhik..

nie Lah makanan2 yang masuk dalam periuk kecik tuhh...huhu..tapi bukan semua aku amikk..giler..xleh gerak aku nti..hahaha..ada lah dalam 10 mangkuk kecik jerk..hehhe...
aha...fuhhhhh~..memang nie lah hasil masakan aku..cewahhh~hikhik..memang makan panas2 tuhhh..SeDAp wey..lepas aku dah makan nie..hadap nasi goreng lakkk..pic nasi tuhh xsmpt,sbb aku dah hadap separuh dah..hehhe..xsab0!!!

hikhik..lepas dah abis semua tuhh..dah alang2 tuhh..lagipun bler lagi aku nak merasa Banana Split johnny's nie!hehhe..LepAs tuhh,aKu pn TerorDer lahhh banana SpliT nie..hhehehe..
sedap kn??hehehe..de eskem coklat,vanilla ngan strawberi lgik!!!..hehehe..nyum2!!..rase nak lagik lahhh..hehehe...kalau korunk nak try..glah kt JJ wngsa maju tuhh..xtau lak aku kalau de kat tempat lain..korang bajet lah dalam bwh 100 lahh..kalau ramai2 sangat aku xtau..hehhe..tengok perut masing2,hehehehe..orait..hepy eating again..MaKan jerk!!..

Saturday, March 21

Abis Suda...

Akhirnya!!aku berjaya gak siapkan kerja b0s ak bagi!!muhahahaha...yEs!!yEss!!yeS!!!
Bs0k dier nk berangakat ke JepuN hyaiTTTT!!hehee..lega sehh aku rse..2mgu pastu xjmpe dier..aku pn dh abis pratikal ms tuhh..muahahha..lega..lega..aku dapat tido dengan aman mlm nie!!yehuuuuu....Satu lahh,kalau b0s aku nk g ke jepun nie..huhuhu..ThE beSt woRd 4 me to describe is DISASTER!!!!..huhuhu..gdluck 4 him at JAPAN!!!..muakakakaka..:P

Thursday, March 19

MIGRAIN!!!!

adoii...gler sakit pale aku hari nie!!!..huhu..Tensen keje banyak giler sehhh..smpi kerumah aku kne bawak blik kje!!!!..ARGHHHHHHH!!!!!!

MIGRAIN!!MIGRAIN!!!!!!..TENSEN2!!!

Tuesday, March 17

10 more days!!

Ehmmm..mengira hari jerk aku sekarang,coz xsabo2 nak abih pratikal dah..!!hehehe..YEHUUUUU!!!!!!....s0,tinggal lagi 10 ari tuhh!!time2 nie lah rase2 malas tuh menjelmaaaa...waaaaa...hikhik.bgun pown lambat2 dah..wawawa..malam2 pown tido lambat sekarang neY..:Ptp maLam nie agk tenSen skEt cozxZ YM aku hampeh tak leh nk online..DamN tEnEt niE!!!..dah la 2morrow aku xdapat nk bawak laptop ney g opiS..huhu..ilang lah sumbER2 aku nk ngular keje..hehhee

Kalau de laptop nie,leh lah aku escape2 keje sket..hehehe..dgo2 lagu ker kan..S0,2mrw meMang akan mEmbuhSankan diriku iniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....

MaLam nie patut nye aku siaPkan RePORT!!!
e tp aku sedap2 jerk layan lagu nie,cam xde pape yg berlaku..hikhik..g buat keje lah nabiel!!!!...dah tuh camner aku nk g bt kje..terdengor lagu nie,pnye lah sedap jerk bunyi nyer.!ekeke...BEsT2 4 mE!!!..





IT'S OVER......:)

Sunday, March 15

Di petang ahad nie..

Wahhhh..macam maner nie,name jerk hari ahad..hari tuk rehat2,but aku kena lak buat keje dari opiS nie kat umah!!adoiiii..sakit hati btul laaaaa.........!#@$@#%@#$!!!,nak buat kat sane tak buleh.de jerk yang mengganggu,s0 aku terpakse bawak balik!!!waaaaa!!!

Dah lah ngah hujan sekarang,memang sejukkkk suAm2 kuku lahhh..ekeke..memanG beST tuk TidO0o0o0000oo...Dah arrr!maLas aku nak cite lagi pasal keje nie!geram2..geram semalam tak ilg lagik lorr..muhehehe...laYannnnnnnnn...

Saturday, March 14

Aduhh....Kekalahan memalukan...


adoi...macam mane Man Utd leh kalah malam nie!!huhu...4-1 beb!!..memang memalukan btul lahh..@#!#@$!!!@$@#-dah lah tuhh,kat tempat sendri lak tuhh...huhu,xbuleh tido aku malam nie..hikhik..xpe2..jgn risau,Man U akan repeat balik..buat Man U fans,terus kan menyokong Man U,hehehe-Janji uefa CUp jadi milik M U!!muahaha..GLoRY~GLoRY~GLorY~

Thursday, March 12

Malam jumaat...

@@@...Yehuuu..2mrw is friday!!ishk2..cepat nye masa berlalu..huhu,tgl lgik 2MinGGu aku pratikal..hehe,pastu aku akan gonE ke tmpt asal.mmG bored abis lahhh,smbg lgik 3 bulan!!huhu..=)

Dh malam2 jumaat nie,ngok lak cite keliwon tuhh,mmg besT arr..TP tiba2 jerk tdik aku dapat brita sedih gak arr,de brader dekat gak ler ngan lorong umah aku nie,baru jerk meninggal..huhu..ishkk2..rse2 bru jerk nampak dier ari tuhh..aku selalu beli bege kt dier nie,baek gak ler owg nye..ksian lah anak2 dier..kcik2 ag smua tuhh..adoiyaii..

Nway,bil harap sehat2 je lah selalu dan dapat habiskan pratikal aku ney!!huhu..rase2 dh time tuk aku sleep2 nie..!hehe..nitEzZZz..(al-fatihah bt brader bege tuhh)-ak xigat lah name dier..;)

Monday, March 9

Persinggahan seketika ku di KLuanG ciTy..

Ehmmm...ari sbtu lpas aku g jb,de kenduri tahlil japs..lme tuhh xturun sne..huhuhu!!jumpE lah sedare marE yg dh LamE aku xjumpe..huhuhu,RiNdu Lak RsEnyE!!!...sbLm samPai jb ari tuhh,aKu adElah singgah jap kt kluang..pusing punye pusing,at last jumpe gak kdai yg mak aku nk pegi tuhh!~KLUANG RAIL COFFEE~..
hehhe..nie lah tempatnye..Dan2 mamat baju biru nie ade time aku nk amk gmbo ler..nk jgak interframe!!!huhu...tgk lah betapa rminye owg kt situ..smpi de kne bdiri lah sbb xde tempat nk dduk..huhu..lgpown dh lame dh tmpt nie,sjak thun 1938 kot.klu xslap lahh..mmg owg2 dkt si2 dh kenal sgt dah..kn2?hehehe..

ApE yg bEst kt sinie??huhuhu..roti bakarnye beb!!meh de klas lahh..huhuhu..dgn kaya yg cair tuhh..pehhh..mmg sdap..pssstttt,kaYa tuhh dowg sndri pnye beb!!huhuhu..ptt sedap..hehe:P
NiE laH kaYA nye beb!!!huhuhu..3.50 ker 2.50 ntah hrganye..xigt lahh..heheh,tau mkn jerk!wawawa..siap beli lgik nie..smpn ag..huhuhu
nie lah dier roti bakar nye..!!huhuh..delicious beb!!serius nie..hahaha..de 2 jenis bulat dgn leper pnye..biler2 korang snggh kluang tuhh,glah mkn kt tmpt nie..ttp kdai nie pkul 6..ari kmis cuti tau!!hehehe..ape2 pown korang msti snggah,jgn xsggah..hehehe

kaLau g sne..korang direct jerk trus g stesen keretapi kluang tuhh..mmg kt situ lah tmpt nye!hehehe..HaVe A niCe eaTing!!hahaha..mkn jerk aku igt..chow..~

Thursday, March 5

Andai saja..

Ehmmm..aku rse cm best jerk lagu nie..hehehe..s0nok gak ler..belek pnye belek..last ak t'dgo lagu nie..huhuhu...bagi aku best lahh..sedap jerk tlinga ak mendengor nye..hehehe,klu xcaye cuba kowang try!muhahaha...korunk layan kan aje....:)

video


Andai saja kau masih sendiri...
Ku akan jadi bagian hidupmu...
Karna akupun kini sendiri..
Sendiri....

*Yang sesungguhnya kau telah berdua...
Bahagia dengan dirinya...
Aku hanya bisa bersedih...
Bersedih....

Andai saja aku jadi milikmu..
Andai saja kau pun mencintaiku...
Ku kan akhiri kesendirianku...
Ini....

Ulang *


Andai saja kamu putus dengannya...
Andai saja kau akhiri dengannya...
Ku kan gantikan dirinya untukmu...
Jadi kekasihmu...

Andai saja aku masih sendiri..
Andai saja kau pun mencintaiku..
Ku kan gantikan dirinya untukmu..,
Jadi kekasihmu...


EnJoy u aLL...muehehehe..

Sunday, March 1

Saturday talking...

haluu2...ehmm..ari nie kuar lgik..huhuhu..g jenjalan,rmi seh owg ari nie..smua dh dapat gaji kowt..huhu..merayap lah smua mncari ape yg d'mahukan...huahuahuahua..s0,tuk aku ngelakkan dri bersesak2 tdik..pakse gak diri kuar awl dari umah..huhu..mmG ngAntuk arrr..

s0,ari nie g tgk movie jap tdik..cte HOUSE..huhu,cte seRam x seRam gak arr..s0und dlm wyg tuh jerk yg bt tekezut sbnonye..huhuhu..yg cte tuh xde mende nye pownn..tP oklAh kn..juz cte kureng pHm sikit..mcm berbelit2..huhu-SmPi skRng Pown akU xdapat tgkp lgik pSL cte tuhh...
nIe Lah poster cte tuhh..sempoi jerk tajuk nye..(rumah)..hehehe..RuMah nie de kisahnye lah dlu..de laki tuh bnuh wife dier..tp sbnrnye ats permainan hantu nie..nme nye TIN MAN..(org tin??hikhik..)xde ker nme laen..buh boogeyman ker..ap2 lgik lahh nme antu yg s'suai..hehe..s0,nk jdikan cerita..
S0meday tuh de kapel nie g umah tuhh..jmpe dgn kapel laen..pastu dier lgik 3org kt dlam tuhh..dn smuanye antu..huhuhu..dowg smau jnis puja2 setan nie...s0,permainan org tin nie sbnr nye,nakkan slh sorang dri dowg mati sblm matahari terbit,dn smua leh terlepas..huhuu..

dn last skali..nk tau??haaa..glah tgk cite sndri ekk..kang klu aku cte smua,xbest arr..hikhik..tp xde lah seram sangat.huhu..enjoy lah korunk ok tgk cite nie..muhehehe..see yaa!!!...bs0k sunday..huhuhu..cepatnyeeeeeeeeeeeeeeeeeee...