Sunday, August 22

AKU DAN FOLLOWERS ( 6 ) : BLOG ADHA

Assalamualaikum...
Adeh..aku rase macam takde mase sangat nak update blog nie. Bila nak update, ade saje yang datang menggangu gua.  Terus hilang mood.  Makin hari makin meningkat followers aku nie (alhamdulillah),  tapi yang aku terjah baru 6!  Ramai lagi tuh.  

Takpa2, korang semuo jangan riso naa.  Aku akan buatkan untuk setiap orang jugak.

Untuk followers aku yang kali nie ialah BLOG ADHA.


( nie adalah header terbaru beliau )

Agak lame gak la aku dah jadi followers bro nie.  Dulu dia rajin gak nak buat entry pasal kerja-kerja kosong, dan tutorial blog pun ade juga.  Yelah,  mase tu aku still jual 'anggur' kan.  Jadi sibuk la menjengah blog-blog yang ade iklan jawatan kosong tuh.  Thanks la pada mereka-mereka yang iklankan.  Sebab bukan semua rajin nak selak suratkhabar kan?

Tapi bro nie dah jarang update blog, bagi sesape yang masih tak kenal dengan ADHA.  Boleh la korang singgah SINI yea!

p/s : gua chow dulu..nak terjah followers lain pulok..

That's all.
"FRIENDSHIP IS PRICELESS"

7 comments:

  1. wahh~ bila aku nak di terjahnya. lol

    ReplyDelete
  2. salam..hye=) im just follow u~
    terjah blog sy nnt ye..

    ReplyDelete
  3. tikus : tgu yea!hehehe..giliran ko akan tibe!hehehe

    ReplyDelete

BeSt 4 me: