Tuesday, November 2

Pertandingan Header Tercantik by alienelliz !!!


Salam..
Yeah!..  Masa untuk join contest header.  Terima kasih pada IKA sebab tag kan biel contest nie yea.  Pertandingan header tercantik!.  Jadi sesape rasenye header hangpa tuh cun melecur mengalahkan Juhi Chawla.  Sila lah join contest nie,  walaupun korang tak di TAG oleh aku pun korang still boleh join yea.

Jadi syarat-syarat untuk korang join contest nie ialah :

1. Buat post mengenai pertandingan yang aku buat ni.
2. Pastikan gambar2 dalam post pertandingan ini ada dalam post yang akan korang buat.
3. Letakkan link pada post korang untuk terus ke post pertandingan ini.
4. Tag 3 orang kawan korang supaya diorang tahu akan pertandingan ni...
5. Hantar email kepada : alienelliz@yahoo.com
Pastikan korang hantar nama, no. tel, dan laman web blog korang.
Hadiah Top Up akan di masukkan pada no. tel yang korang bagi.  
Hanya untuk no. Maxis, Celcome dan Digi.

6. Kalau korang dah buat syarat1-5, korang tinggalkan komen kat ruangan komen post ni.
...Aku akan datang ke blog korang...
 
...Tarikh tutup penyertaan 6/11/2010... 
 
Cepat-cepat kawan2,  sebelom terlambat.  Untuk kawan-kawan ku yang telah di TAG nie, meh la rajin2 join sekali yea.  Mane tau hp korang tuh dah lama tak ber'topup' kan?   Antara orang yang aku TAG ialah :
 

p/s : blog dah hampir dibersihkan..ada sawang lagi tak kawan-kawan?
 
"FRIENDSHIP IS PRICELESS"

5 comments:

  1. Good Luck Bro..!!

    Jom singgah ke laman blog saya, Pesona Akasia. Hanya klik di SINI

    ReplyDelete
  2. dah 2 orang tag ni..mesti join.thanxx biel.. hikhik :D

    ReplyDelete
  3. same2 kasihmu diterima jangan lupe belanje wee

    ReplyDelete

BeSt 4 me: