Monday, December 28

Bila Perempuan Membebel~

Ngeee.Bila perempuan ni membebel??bila2 pun boleh kan?betul tak?tak kira masa dan tempat.Tapi bila sampai masa yang ingin meletup,lagi la kuat dan laju jadi nye.(kalah perang dunia ke-2 tau!)..dashyat2!!.

Tapi nak buat macam mane,dah memang perempuan tuh dijadikan ada keistimewaan nye.Lagi2 bab bebel nie!huhu.Tak kira la nenek ke,mak,akak,adik,jiran sebelah,kalau dinamakan perempuan tuh,mesti akan membebel..bla..bla..bla..bla...Bukan aku cakap nie sebab dah fed up,tapi kena terima.kan?tuh la sebabnye laki nie dijadikan kurang PEKA!betui?miahahaha.(bukan pekak ye!tapi buat2.)sebab sape lagi yang nak dengar perempuan bebel?kalau bukan laki jugak?selain tuh sesama dorang laaa..tapi kalau dah sama2 dorang pun nak bebel.Sape jadi mangsa seterusnya?LAKI...ngeee~

Naseb baek la laki nie dijadikan kurang PEKA.sebab bila perempuan tuh ngah bebel,mesti dorang akan buat2 tak dengo jerk.Masuk telinga kanan,kua telinga kiri.hehehe.Lebih elok macam tuh,kurang2 nye bagi respon sket la,macam ha,owhh..ye ke?,ehmmm.walaupun dalam dengo tak dengo jerk.Nak melawan tak boleh,nanti jadi parah!hehehe.

Sebenarnye dorang bukan nak bebel sangat,tapi nak luahkan.PEREMPUAN ni memang senang meluahkan rase marah dorang nie.Antara muncung yg boleh sangkut baju tuh dan Bebelan dorang nie,miahahaha.Yelah,kalau disimpan lame2 kan buleh jadi lebih parah.Jadi kaum LELAKI nie biakan jerk dorang nie bebel.Dengarkan jerk..kalau korang keluar rumah pun,same jugak.Balik umah mesti kena balik kan?melainkan mak2 korang tuh dah tido time korang balik tuh!hehehe.Tapi besok pagi sambung balik,selagi PEREMPUAN nie tak puas laaa..hehehe

Jangan la korang pegi lawan balik or sound suka memekak ke ape.Senang biakan dorang nie luahkan perasaan depa.Sebab dorang kadang2 tuh ngah letih..or tekanan ke ape..jadi layannnnn..paling kuat pun 3-4 jam jerk!hehehe:P..Jadi yang laki nak tahan,simpan bijih timah dlm telinga tuh banyak2..hahahaha..

p/s : tanpa bebel dorang tuh,sunyi kowt..betui ka??hehehe:P

14 comments:

  1. Ok ok itu cOmel

    Owg nk uat plak
    "Bila Nabiel membebeil" ley?

    *kidding* =D

    ReplyDelete
  2. miahahaha..
    pnah dgo biel mbebel ke?wekkk2

    ReplyDelete
  3. betul2 ;D kalo dh trbiase dgr bebel, kalo x dgr dh mesti adela jugak rindu skit ;p

    ReplyDelete
  4. lawakla.

    bebel sebab tak puas hati keje lmbt,tak memuaskan,n bla2..
    tp kdg2 laki juga membebel bila isteri siap/gf siap lmbt. hahaha.

    papepon,salam singgah:)

    ReplyDelete
  5. nih mesti sbb slalu kena bebel kan?? atau rindu nk dgr sumi bebel?? :P

    ReplyDelete
  6. fifi : hehehe..sje nk luah jgak:)

    nadnod : betui2..kdg2 tuh sje cri psl..sbb nk dgo~hahaha

    nadya : mmg!tapi jrg..slalu klu laki nie mrh..dia akn diam jerk.

    sumi : pnah bebel kt biel ker?hahaha:P

    ReplyDelete
  7. bgus per dgr pompuan bebel?ceria jer idup..

    ReplyDelete
  8. hahahaaa~ xpenah eyh?? yang slalu suro makan ubat.. berehat tu bukan bebel eyh??

    ReplyDelete
  9. tp slalunye sbb lelaki 2 gak org pmpuan mmbebel..

    contohnye cm adik aku, suke wt sepah.. mane xkane bebel.. bukan stakat bebel, dgn cudit2 skali aku bg.. hahahaha.. ksian pun ade gak, tp ttp padan muke

    ReplyDelete
  10. ppuan membebel xpe...
    klu lelaki membebel mmg sakit hati...

    ReplyDelete
  11. cit! biar la mpuan kuat bebel XD
    kalo ktaorg ni diam jer..msti idup korg bosan kan XDDD

    ReplyDelete
  12. sumi : hahaha..ade ek?sje2 bt forget:P

    alcarte : hehehe..biase la tuh~sje cri psl:P

    zella : skit ati ke tlinga?hehehe

    oren : cet~buhsan gak kowt:P

    ReplyDelete
  13. haha kelakarlah

    nak buat camne..
    semua kejadian tu ada sebabnya :)

    ReplyDelete

BeSt 4 me: