Sunday, January 10

1 hari di kuantan(part 2)

Assalamualaikum,ingat lagi x kesahnye aku pegi kuantan jadi pengapit tuh?hehehe.Yang part 1 aku just update mase pegi mkn tuh,so skrng aku nak tnjuk sikit jelah gambo2 yang ade masa aku jadi pengapit tuh!hehehe

Memang rase gugup gak jadi pengapit,yelah aku baru jek 1st time!Dah la pengantin tuh tinggi gler dari aku!hehehe.Lenguh tangan pegang payung,tapi syg..masa aku berarak ngan dia tuh xde owg nk tlg tgkp kan gambo~sedeyyy..

So..nie aku hapdet kan gambo2 kat sane ek~:)..Pasni sape2 nak pengapit leh la calling2!hahaha..Sejam 20hengget!:P..Peluh weyy.Belum jadi pengantin nanti..Seksa gak ler...hehehe.


Tuhhh diaaa..hehehe..tapi silap cket laa..aku pki tema Coklat plak..lari jaoh dari pengantin!hehehe.Dah tuh xde baju laen ag..nak padan kn plak ngan pengapit pmpn~hehhe..
nmpk tak aku?hehehe..kat depan2 pintu tuh.Aku yg beria2 tgu pengantin laki wey!hahaha.(cam la aku la yg nak kwin)ngeee~.Time dh la hujan,pengantin demam lak tuhh.Mau nye masing2 tak risau~huhu


Waahhhh..berseri2 aku!hahaha:P..korang tgk la,pengantin laki ag tggi dari aku kn?hehehe.Nie bgambo dalam bilik pengantin plak~hehehe.Kesian pengantin sampai demam2..huhuhu..Nway,congrats tuk korang bdua!Semoga pnjng umo dan berkekalan sehinnga anak cucu aku~hahaha..

4 comments:

  1. wah3.. bila lak giliran pengapit nak jd raja sehari? uhuk uhuk uhuk.. :D

    ReplyDelete
  2. ang bila nk kawen lak neh? XD t aq nk jdi pengapit ang!

    ReplyDelete

BeSt 4 me: