Friday, October 8

Gambar Kucing Comel [ U ]

Salam..
Hari nie last aidilfitri kan? Macam mane? Puas tak beraya? Kalau tak puas juga, sila lah sambung tahun depan yea.

Lepas jek open house berakhir, mula la kad kenduri kahwin bersepah-sepah masuk peti surat aku. Sampai naek pelik la posmen yang hantar surat tuh. Asai kad kawin jek, rumah aku. Asal rumah aku jek, ada kad kawin. Tapi tuannya tak sampai seru lagi. Kalau posmen tuh perempuan, mesti aku dah buleh ngorat dia. Ada ke posmen gegurl?

Tengah duk belek-belek, aku terjumpa pic kucing-kucing nie. Memang comel kucing kan? Penawar hati dikala bosan tuh, tapi aku tak buleh bela kucing. Sebab aku sensitif sikit dengan bulu-bulu depa yang tak mandi nie. Rugi jek. Jom share apa yang aku jumpa :

PICTURE 1 :


- "Aku rase nie penyamaran terbaek aku...sampai geng-geng lain tak cam! " -
- " Malas dah gua dapat telinga kecik..jeles dengan Cik Nab " -

PICTURE 2 :


- " Dekat mane aku nie..rase macam dah terlalu tinggi aku panjat " -
- " Ohhh...itu pun aweks aku..dah nampak dari atas nie " -

PICTURE 3 :


- " Mane Jaket bulu aku basuh tadi?  Rasenya macam dalam nie " -
Patut lah ekor nye macam tuh,  mesti selalu masuk Mesin Basuh kan?

PICTURE 4 :


- " Lu nak bagi gua hidung lu yang comel nie ke idak? " -
- " Sory bro..tak buleh bagi2 macam tuh jek..bayar la!!.. Mane ade benda free " -

PICTURE 5 :

Serius nie kucing gangster....


- " Nah..Hamek!!..Lu nak sangat kan?  Gua dah cakap jangan tangkap gambar gua " -
- " Jangan sampai jari gua nie masuk lubang hidung lu..ok? " -

Sekian..Kucing memang binatang yang comel!!

p/s : korang ade tak kucing2 macam nie?

"FRIENDSHIP IS PRICELESS"

11 comments:

  1. kahkahkah

    kucing aku tak pernah wat aksi bukan2 lg

    ReplyDelete
  2. sempoi.. memang cute kucing2 ni..
    http://www.duitlama2u.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. hhahahaa..comel gile yg panjang tiang 2.. aie pun ske kucen...bile balik keje eksited je.

    ReplyDelete
  4. pergh..yang last tu mmg charer la bil.

    ReplyDelete
  5. gangster btol kucing yg last skli tue..huhu

    ReplyDelete
  6. Omaiguci!! Comel bangat kucennya..huhu.

    oh lupa pulak, saya baru di belog ternakan kamu..tumpang lalu ye..lalalala...

    ReplyDelete
  7. ade..
    ni link dia..

    http://greatteacherika.blogspot.com/2010/09/hari-opah.html

    ReplyDelete
  8. ahaaaaaaa..TERSANGATTTT LA SUKERRRR..

    nabiel,anda ditag ye!!!check it out yooo..

    http://akupunyepasalaaa.blogspot.com/2010/10/this-is-sticky-post-please-scroll-down.html

    ReplyDelete
  9. nabiel bg hdiah kucung sekor kt ckin ley...
    hahaha...melampau gile kn..:P

    ReplyDelete

BeSt 4 me: