Monday, October 4

Mesin ATM yang macam mane?

Salam semua..
Rasenye tinggal lagi seminggu untuk kita beraya kan? Minggu depan rasenya dah takde yang buat open house, bermula la musim kenduri kawen plak. Berduyun-duyun la kad khawin akan sampai ke rumah. Jangan lupa jemput kawan-kawan yea. ( Selamat Pengantin Baru pada kawanku Farhan Hani, sory yea tak dapat menghadirkan diri ).

Jadi entry kali nie aku maleh nak taip panjang-panjang.  Saje nak cuci mata,  dah lama rasenya aku tak buat entry buh gambaq pelik2.  Jadi kali nie takdak la pelik sangat.  Cuma agak kelakar bila di lihat.  Korang rase kalau keadaan mesin ATM nie ada kat Malaysia, macam mane?  Jom ramai-ramai bulatkan mata :

Mesin ATM 1 :


- Aku rase ATM nie ade keluar emas kot..sampai berebut macam nie -

Mesin ATM 2 :


- Nie memang kena la dengan mesin ATM yang penuh dengan duit -

Mesin ATM 3 :


- Welcome!!  Siap ada tukang jaga lagi,  nie rase2 buleh hilang tak? -

Mesin ATM 4 :


- Kalau macam nie,  silap-silap mesin tuh buleh kena kencing binatang nanti -
Mesin ATM 5 :


- Tak dapat nak keluar kan duit,  pegi bakor benda tuh... Memang menyusahkan orang lain -
- Ada sesape nak try? -

Mesin ATM 6 :


- Boleh dibawa ke mana-mana saja kan?  Silap-silap bawak balik rumah pun boleh -
- Tak silap aku nie dorang panggil 'Mobile ATM' -

Sudah, sekian terima kasih.  Kalau tiap-tiap hari cerita sedih,  korang pun jadi mual-mual..ye dak?  Jadi sekali sekale kena bubuh gambaq jugak kat blog aku nie,  baru la meriah sikit.

p/s : ade sape-sape nak order mesin ATM?

"FRIENDSHIP IS PRICELESS"

8 comments:

  1. nak order mesin atm-2...
    hehehehhe...
    bole?

    ReplyDelete
  2. kalola leh letak lam bilik dni. bestnya... D

    ReplyDelete
  3. kan best dalam atm aku ada duittttttttt.,..

    ReplyDelete
  4. mesin atm2 wt owg xcited kot...untung2 kuar jongkong emas...kikikiki

    ReplyDelete

BeSt 4 me: