Monday, March 15

BERJAYA KAH IRON MAN 2?



Rase aku cam nak review cite nie awal2 sikit! Lambat ag tuh, bulan MAY! Selalu aku review pasal movie yg aku dah tengok, tapi untuk kali nie saje bt awal. Sebab aku suke gile ngan mamat baju merah nie! Tengah surf2 internet tadi, aku terlihat trailer untuk cite nie. Memang cam menarik! Sebabnye IRON MAN tidak keseorangan, dah ade peneman! Korang nampak yang kat blkg dia tuh? Ha, rakan baru dia!

Sebab ape dia ade 'kawan'? Sebabnye dia akan berlawan dengan banyak klon2 IRON MAN!! Nie la satu2 nye Superhero yg orang ramai kenal sape dia sebenar.! Cam artis lak dia. Yelah, klu superhero lain kan sorok2? Tapi dia siap buat pertunjukkan dan bagitau lagi dia adalah IRON MAN!

Jadi aku nak kongsi dengan korang ape yg aku tengok dalam TRAILER IRON MAN 2! Sape2 yg rase berminat, jum tengok! 



Rase2 korang nak pegi ramai2 tak tengok?aku nak join jugak!hehehe.Enjoy~ Jadi berjayakah IRON MAN 2 pecah panggung??

p/s : Aku leh mtk komisen nie, promot cite nie awal2!hahaha

That's all.

4 comments:

  1. belanje BH tiket free la biel..hahah

    ReplyDelete
  2. gilew best trailer dy~ mesti syok kot

    ReplyDelete
  3. best ni-mesti tgk!
    tapi berbaloi2 bestnya kalu nabiel yang belanje-haha ;D

    ReplyDelete

BeSt 4 me: