Monday, March 1

BILA DI CT ONE FORZE CAFE!

 

- Sape2 yang pernah berada di Wangsa Maju Seksyen 4? -
- Berdekatan dengan Carefour -
- Nie la cafe yang aku pegi cmlm -

CT - ONE FORZE CAFE...
Memang menarik!sebab design kedai tuh yang memang ala2 tentera punye! Pastu meja nye pun beralas dengan 'celoreng'.. Memang menjadi kesukaan abang2 askar la.


( gmbar dari tepi kedai )


( nie menarik juga..ade lencana2 askar )

  
- plus, kalau korang tgh tunggu makanan tuh, nanti dorang akan serve nie -
- teh cina dan kacang ijo tuh! Free saje! -



- Nah! nie menu untuk aku! Bubur Komando (dgn harapan kuat cm abg komando! ) heee -
- Boleh tahan rasenye dan banyak nye! -



- Yezzaaa! Ayam Goreng Berempah. -
- Aku tak ingat ape name tmbahan untuk ayam nie -
- Tapi rase nye?mmg best! nyum2!! -



- Nie Mee- Hoon Goreng Forze kot -
- Special nye yang warna hijau tuh adelah telor! -
- Kiranye macam N.grg Pataya gak la -



- Aku rase nie menu plg SPECIAL -
- Nasi Goreng..( sory,name aku lupe..sbb namenye pelik2 ) -
- Special sbb diletakkan Nasi tuh dalam bekas nie -
- Teringat masa time Camping2 dulu -
- Buat masak megi jek bekas nie -




- Yehaaaaa!..Korang tau ape? -
- Aku dapat naek jip nie! -
- Dorang mmg ade bagi sape2 yg nak bawak JIP nie pusing2 -
- Free saje! -
- Seronok wey, sekali sekale naek JIP nie -
( sila abaikan awek sblh aku tuh )

Tuh la antaranye ape yang ade dkt Cafe nie, korang nak trunkan SAIN kat pintu masuk Cafe nie pun boley. Tapi hari tuh aku tak dpt, sebab PEN takde! Rugi aku..CIss..Nway, sape2 yang rase nak naek JIP tuh ngan BF/GF korang, leh la pegi try..AUTO jek.

p/s : awek-awek kat sini mmg friendly~tgugat gak iman ak dibuatnye~haha

Tha't all..

.

9 comments:

  1. bestnye cafe tuh.nnty nak g lah..:)

    ReplyDelete
  2. bestnye cafe tuh.nnty nak g lah..:)

    ReplyDelete
  3. wei.....t bawak aku pi kedai makan nie...sedap je aku tengok

    ReplyDelete
  4. huhu.. dekat je dengan rumah aku.. nanti aku singgah sana.. thanks sebab buat promosi tu.. pihak kedai kena bagi updah laa kat ko camni bro Nabiel.. huhu~ ke, promosi percuma..? hihi~

    ReplyDelete
  5. ra : ko dtg snie nti~bkn si2 jek ak bwk ko mkn!hehehe

    ReplyDelete
  6. g-mie : ko duk kt areaa sne ke?hehehe~xpe..bt amal~hahaha

    ReplyDelete

BeSt 4 me: