Monday, March 15

TAG INIKAH?OK!

Salam, sekali lagi kali ni aku di TAG! oleh cik gadis bernama EMORA!
So,dengan sedaya upaya nye aku cube dn gagahkan jua diri ini utk menjwab! Dari mane asal usulnye TAG nie yelah dari MISS NIss!. So, ape lagi? Jum layan jawapan2 dari aku yea! : 

1) APE KORANG TENGAH BUAT SEKARANG?
Sekarang aku tengah tengok perlawanan antara MAN U & FULHAM!!..
Glory..Glory..Glory~
2) KENAPA KORANG BUAT CAMTU LAK?
 Sebabnye memang aku suke MAN U!!..harap2 menang laa

3) OK2..SERIUS2..... APA NAMA YANG BESE ORANG PANGGIL KORANG

Kebanyakkan nye panggil Nabil..Farkhan pun ade gak..(sorang jek lect ak yg pgl)
Lepas tuh ade gak yg pgl aku NAB je! cam name pompuan kan?hahaha
Kalau kt alam maya nie ramai pgl BIEL jek..Dan aku tak leh lupe ank murid aku pgl Ckgu Air~(cmner leh dpt?..shhhh)

4) KISAH DISEBALIK NAMA TU?
Nabiel
 Memang asl dari name aku Nabil Farkhan. Name nie arwah atuk aku yang bagi (ayh aku yg kate la) .Sebabnye, atuk aku mmg suka hindustan!! Buhnye name aku KHAN kat blkg tuh.(ckup stkt tuh).. NAB plak name mse aku stdy dulu, dari sijil bawak ke diploma.. Ckgu Air?Time aku jadi ckgu..hehehe

5) BLOG SENDIRI...PANDANGAN?


Blog aku masih dalam 'pembelajaran' lagi. Banyak kekurangan lagi, aku akan meluaskan lagi ilmu dalam blogging nie. (smgt nie). Tapi aku kre bangga jgak ngan blog aku skrng nie, wlpn tak seberapa..Tapi dari gaya penulisan aku dh berubah dari gune singkatan sekarang dh skema sikit..wlpun ade lagi tempias2 nye..Kalau pndg 2-3 kali, mmg byk benda aku kena blajo lagi!:)

6) PEMBACA/READERS?
Readers2 aku yea? Kalau dulu dari member2 yg aku kenal jek, yg kenalkan aku pada dunia Blogging nie, pastu dari Myspace, Tagged, FB pun ade..Dan sekarang kebanyakkan nye dari kawan2 ku di GB!! (Thanks korang)

7) FIRST CONTEST??

Ehmm..aku tak bape ingat la.. Tapi aku rase contest dari SUMI..Contest kire bintang! Dan aku menang wey..Dapat la jugak saguhati! Heee..


Antara mangsa2 aku yg berikut nye yelah :

AISUMI!
MISS LOLLY!
MISS FIREFLIES!
GADIS SEBELAH PINTU!
RINA!

Suda..cukup la tuh yea? Pada sape2 yang kena TAG ngan aku. Sila 'COPY' soalan2 ini di BLOG EMORA!

p/s : bler ntah aku nk buat tag untuk kome nie~  

That's all
'FRIENDSHIP IS PRICELESS'






2 comments:

  1. haa biel! den dah jawab hehe
    b****t gendang gendut waakaka

    ReplyDelete

BeSt 4 me: