Sunday, May 23

AKU DAN FOLLOWERS ( 1 ) : BLOG FAUZIIBRAHIM

Sedap! Baru jek pas santap megi. Fuhhh, panas2 lak tuh. Rase dah dekat setahun kot aku dah tak mkn megi. Lame betui. Rase tadi macam nak makan chessebege dari McD, tak pun kurang2 nye nasi ayam cik timah ke. Alih-alih nak kuar tadi, tibe2 macam ada orang baling mercun kat blkg aku. Lepas tuh, tak dan aku nak toleh belakang tengok, moto dah senget2 dah. Macam aku bawak 5 orang kat blkg. Rupenye tayar moto dah pancit!

Baru jek tukar tayar bai, tiub la buat hal. Tuh rase malas nak usik moto tuh, nanti jadi penyakit berjangkit. Dengan rela terpakse nye, aku buat U-turn kat tengah2 jalan tuh, balik umah. Masak megi! Kenyang gak la..

( Dan2 aku buka tv, iklan megi kluar..perli la tu )




Okeh, perot dah kenyang kan? Hati pun senang nak buat entry nie. Aku ade janji dulu nak jengah sorang demi sorang followers aku nie takat mane yang ak mampu la. Buatnye tbe2 naek 3000? Tak ke muntah? tuh pun kalau aku dapat merase 3000. (kena minta petua cik epal nie).
Jadi, blogger pertama yang aku pilih is FAUZIIBRAHIM! ( Ini Kata Saya, Apa Kata Anda ). Itu la Tagline untuk blog dia. Aku rase dia adalah orang ke-4 yang jadi followers aku. Yang ke-4 bai..
Yang 1st, 2nd dan 3rd dah tak wujud. Aku cari2 blog dorang, dah takde. Tinggal la Fauzi nie yang masih berblogging.

( nie banner blog Fauzi )

Aku rase dia dah stat blogging dari bulan July tahun lepas rasenye. Dah lame jugak. Masa tahun lepas, entry dia tak sebanyak sekarang! Cayalah bro. Setelah puas aku belek2, aku rase suka dengan entry yang nie Lawak Pagi Duda dan Janda dan 10 pengajaran di Facebook. Lawak bai.

Jadi sape-sape nak pegi lepak dan jengah ke sane, jemput la yea. Rase ada gak followers aku yang tau blog Fauzi nie. Jum ramai-ramai jengah Blog Fauzi yea!

Thanks bro, sebab jadi followers aku yea!=)

p/s : Next is going to be izzani..=) Nak kenal ngan awek nie? tunggu yea~

That's all.
"FRIENDSHIP IS PRICELESS"

3 comments:

  1. bile nk cite pasal sumi plak nih? :P asgmnt.. asgmnt..

    ReplyDelete
  2. agak2 aku folower ko yg ke bape biel? hahahha

    ReplyDelete

BeSt 4 me: