Saturday, May 15

BILA TERKENA PENYAKIT CINE BUTE~

Yeay!fuhhh..kerinduan yang teramat dalam aku pada blog nie,hanya cik lipas kat ostel aku jek yang tau perasaan aku!Punye la tension tak dapat tengok blog.Apa yang mampu aku buat?via sms jek la kat facebook. So, tanpa membuang angin masa lagi, aku nak update sepuas-puasnye yea. Time kaseh la pada yang sudi datang walaupun tuan tanah takde.

Lame tak bukak, tbe2 tengok berlambak komen! Tak penah kot dapat banyak nie, lagipun sebab aku cuci mata korang tuh, korang suke yea bab2 cuci mata nie?so, aku nak cucuk cuci mata korang kali nie. Supaya jadi cine bute. Jangan pikir yang bukan2 yea? Open cket!

Sebenarnye bukan nak explain kat korang pasal penyakit nie, tapi aku tengah pelik sekarang. Adekah aku menulis dlm bahase cine? Sampai ade blogger yang bagi komen kat aku dalam bahase cine kot, ( tak tau la klu jepun ke ). Korang tengok yea sape yang komen aku punye blog??

Korang mesti tak caye kalau aku cakap muke aku macam dia!
Betuiii..cayalah..hehehe
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
( sekarang korang percaya tak? )
- bukan dia yang komen blog aku -

TAPI yang inie :

( korang klik yang tuk tumbesaran )

Ade tak sape2 sudi len translate kan untuk aku?kang aku belanje air kosong.heee~

p/s : aku rase maksuh anonymous dalam bahase cine macam tuh kot!hehehe

That's all.
"FRIENDSHIP IS PRICELESS"

15 comments:

  1. that means I love you senyap-senyap sejak umur i 18 tahun. I ambik ING insurance sebab nk protect diri i yang kecewa menonggeng tak dilayan oleh you, lalu menunggang motor 85cc dengan laju. Buktinya I da ambil video jenis avdvd highclass yang tunjukkan power motor 85cc i tu. plat number motor tu xyz080. 080 tau! tak percaya, mehla singgah kat sogo, I keja sana. I akan blanja u minum seratus plus kalau u berjaya kenal siapa i.




    well, I ada PHD dalam bahasa cine ni. Sekian



    p/s -- mana no fon nyer????

    ReplyDelete
  2. cina buta tu mcm kudis buta ke?

    ReplyDelete
  3. ha'aaah! sumi pun ade dapat jugak.. terus delete.. xpaham ape dia kata..

    ReplyDelete
  4. cube try google translate la. bekesan tak ? hihh =)

    ReplyDelete
  5. haha..kat hostel bela lipas rupanya..

    ReplyDelete
  6. ann : hahahhaa~ko beria kn?ntah btui ntah idak~

    ReplyDelete
  7. kak mala : hahaha~lebih kurang la tuh~miahahaha

    ReplyDelete
  8. linda : erk..btui gak~kang sya try~hehehe

    ReplyDelete
  9. wah..biel ade peminat cina la...jelesnye fuiyooo~~ ;p

    ReplyDelete
  10. Keluk kemudi tidak dilupa,
    Baru seimbang pelayaran kita;
    Para Guru amat berjasa,
    Bakti Guru disanjung mulia.
    ~~~@@@~~~
    Selamat Menyambut Hari Guru
    ”Guru itu bukan lagi lilin yang menyuluh sedang diri sendiri dibiar terbunuh”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    uhhhhh ini bukan tulisan cina buta tapi ini cina bukit.... ohhhh macam-macam hal sekarang ni

    ReplyDelete
  11. ahahha....ape la biel, ko copy blk ayt cina tuh, ko translate kat google kan senang. ape guna ade tenet yg boley translate kn sume bahasa. tp gmabr laki kat atas tuh bukan cina hokeyh? tu japan mari..
    yamapi, i likeee!!!

    ReplyDelete
  12. erm..aku tak dapat nak paham.t aku check diction cina.hehe

    ReplyDelete

BeSt 4 me: