Monday, July 26

KONTEST PERASAN CANTIK ANISSOLALA!!

Jeng..Jeng..Jeng..Contest kembali lagi, kali nie bukan aku yang buat. Tapi Anissolala ( amacam name nye? ) Menarik bukan?. Di kala kerajinan aku yang tak seberapa nie, nak jugak join contest nie. Mana la tau kot2 boleh menang hadiah lagi kan? (dari india tuh!..aku bajet hadiahnye pelakon bollywood kot, tak pun cd cerita 'Sanggam' yang original).

Macam biase la, bab edit-edit gambar orang nie aku memang suke nak join. Dapat asah bakat yang tak seberape nie. Kita jangan pendam2 bakat yang ada, kelak hari kita yang rugi ( macam lirik lagu la). So, untuk Aniss, nie gambar yang terbaek boleh saya edit yea. Tengok sekali jek, jangan tengok banyak kali. Sebab orang kate kalau tengok sekali tuh nampak cantik.


( Contest Perasan Cantik by Anissolala )

Jadi bagi kontest ini aku pertaruhkan gambar nie :


( The Original  Aniss )


( Yang aku edit..adeh.. )

Harap dapat memuaskan hati juri nanti yea. Undilah saya!. Jangan SMS ye. Sape-sape yang tak join lagi kontest nie, mesti mau join cepat2! Coz tarikh tutup kontest ini pada 28.7.2010!! Tinggal beberapa hari jek lagi..Jum..Jum..

Untuk mengetahui kontest ini dengan lebih lanjut..klik SINI

p/s : cantik ke?cam ade yang kurang la..

That's All
"FRIENDSHIP IS PRICELESS"

10 comments:

  1. gambar sape ko rembat biel? hehe

    ReplyDelete
  2. yeah itu diaaa...gud luck! hehe...

    ReplyDelete
  3. hahhaha....
    mataku jadik biru la....
    :)
    okie...
    thanks nabiel...
    sayang lebih....
    mmuuaahhh....

    ReplyDelete
  4. ryn : gambo bdk anis tuh laa~hehehe

    ReplyDelete
  5. leb : tenkiuu~hehehe..jum join!

    ReplyDelete

BeSt 4 me: