Sunday, July 11

Gathering GENGBLOGGER 2010 di Putrajaya.

Salam semua..Sihat ka? Awal aku bangun hari nie, bangun2 jek terus ngadap blog! Punyelah addict kan, sampai lupe berus gigi.(sampai bro nes pun prasan awal subuh aku dah singgah blog dia).  Semalam tak sempat, yelah tido awal. Letih bai, kan ade gathering semalam ( rempit ngan moto dri Rawang smpi Putrajaya ). Kesian moto aku, jalan jauh, tapi takpe janji puas hati!! Dapat la jumpe semua walaupun tak seramai yang di bayangkan. Ade gak yang last2 minute tak dapat datang. Jum aku cerita kan sedikit pasal gathering semalam!


Nie gambar aku tangkap masa mula2 sampai sini! Lambat bai. Time dah agak separuh yang dah kenalkan diri. Masa aku sampai tuh, rase2 nye sekali dengan RED dan ANAK PERAK. Dorang pun datang lambat gak. Mule2 sampai jek, aku siap boleh lari bawah balik.haha. Pastu bila dah tengok ade yang datang lambat, baru aku naek sekali. (sape ade amik gamba aku masa kenalkan diri??..tolong jangan tunjuk~haha).

Bila dah kenal2 kan diri tuh, memang agak terkejut la sebab ada yang lain rupa dari dalam blog! Serius!. Bila jumpe2 depan, "laaaa..dia nie ke?". Kalau korang nak tau tempat nie dekat SkatePark Putrajaya tuh. Agak nun hujung disana. Lepas jek semua dah kenal2kan diri, tiba masa untuk game lak,( teka-teki dan teka aksi kot). Gambar takde sebab aku duduk belakang, so gambar agak tak cantek. Kalau korang nak tau lebih lanjut ape jadi hari tuh, tunggu la blogger2 lain update jugak yea!

Semalam JOE ade nak mintak pendapat masing2 kan? Tapi blogger kan pemalu. Cerita dalam blog jek, kat luar semua pemalu2 belaka!haha..Jadi JOE, nie aku nak bagi pendapat nie :

  • Gathering yang riuhhh! Walaupun tak capai target 150 orang tuh, tapi puas hati la. (clap2 untuk Bro Framestone sebab dapat jugak menjayakan gath nie!)
  • Tempatnye jauhhh. Hujung sangat. Lebih elok lepas nie ade cam petunjuk jalan or banner GB ke (macam orang kawin punye tuh=).
  • Game pun bleh tahan la. Lepas nie cube buat game yang boleh kuarkan peluh lak! Confirm semua letih punyee.
  • Kalau boleh pasni buat tengah2 kl ke, jadi semua boleh datang. Lepas tuh, semalam aku dengar2 ade nak buat ke negeri2 kan? Nak ikot!
  • Harap pasni boleh tambah macam2 lagi acara, makanan dan fasiliti laen ke. Rase lepas nie kalau buat Gath JOE, kena buat kutipan la. Jadi dapat la pegi tempat best ke or dapat cenderahati ke? (selain baju).
Rase tuh cukup setakat tu, nie kan Gathering yang pertama. Benda yang baru buat mesti ade kekurangan kan? So, lepas nie akan ade lagi dan akan terus dipertingkan. Sampai semua orang akan kenal ape tuh GengBlogger!! Taniah la pada mereka-mereka yang dapat menjayakan Gathering nie! Pada yang tak dapat datang tuh jangan sedih2, lepas nie akan ade lagi Gathering.

Jadi nie antara gambar2 yang aku snap kat sane. Takde la banyak gambarnye, sebab dah ramai nau jurukameranye!hehe. Mane gambar2 ade yang aku candid tuh, aku upload kat Facebook jek yea!




Okeh, cukupla tuh. Kang tambah lagi berat blog aku nie. Nway, bangga aku sebab antara batch pertama dapat pakai Baju GengBlogger tuh bai. Dan lepas nie kalau ade design baru, nak kumpul2 sampai cucu aku boleh pakai nanti. Jadi blogger2 laen, tunggu nanti bila dorang sampai ke negeri korang yea? Kalau lepas nie dorang buat kat KL, korang try la mintak sediakan transport. Hope so lepas nie dapat jumpe ramai lagi!! Hepy blogging you all.

p/s : sebelum pegi ptrajaya korang isi minyak full dlu..sebab payah sangat nak cari stesen minyak...

p/s lagi : aku tertinggal 1 benda lagi, Joe harap pasni kong ade!haha

That's all
"FRIENDSHIP IS PRICELESS"

35 comments:

  1. nnt bro nk pic yang bawah sekali leh huhuhu...

    bro kamera rosak semalam.. so xde gmbar sgt huhuhu

    lg satu jangan trkejut jika masuk2 jumpe tanah perkuburan islam dulu ek he..23x

    Feel free to visit
    BroFramestone Blog

    ReplyDelete
  2. wahh.... bestkan gath ni? tak dapat nak gi sana.. hehehe

    ReplyDelete
  3. xde yg ensem2 pown..hahahahaha! :P

    ReplyDelete
  4. waaah..
    bez nye kamu dapat pegi.

    ReplyDelete
  5. sp kata putrajaya susa na cr stesen minyak...huhu..

    ReplyDelete
  6. ala bestnya! saya ada kat kedah ada kelas pulak tu.. huhu nk join gak...

    ReplyDelete
  7. ko nye muka xde pun dlm setiap gmbr tu...huhuhuhu...

    ReplyDelete
  8. bro framestone : hehehe~buleh2~kt fb lorr~

    ReplyDelete
  9. oren : xde pn yg ensem~smua comot2~hahaha

    ReplyDelete
  10. nauli : ssh laaa klu xtau~kne plak mcm presint 20 cmlm~nk yg dkt p16~mau xjauh`huhu

    ReplyDelete
  11. femes : xpa2..ang tgu naa..nti mna tau dorang bt kat kedah plaq~hehehe

    ReplyDelete
  12. leb : mmg ler xde~huhu..sbb ak yg tgkp smua gmbr~klu ko nk tgk mke ak yg ensem nie kt fb jelah~hahaha

    ReplyDelete
  13. laaa nabil g gak ke???

    nana ade kat alamanda je smlm...kekeke~

    ReplyDelete
  14. bro..bro mana satu..xkenal.hehe..
    apa2 pun tq publish gmbar kita.hehe..

    ReplyDelete
  15. nana : ha??nana kt sne pkul bpe?xckp pn!!wekkk~

    ReplyDelete
  16. sukur : ade aku cmlm~dtg lewat cket mse suai knal tuh~pki bju putih~hehehe

    ReplyDelete
  17. point last tu psl kong, tahla, bila la dia nak ada? huhu.. anyway smlm mmg best!

    ReplyDelete
  18. wah ! dah update..gambar semalam tak banyak pon. tunggu membe lain upload dulu baru nak grab..hehehe...semalam perhati orang2 je tapi tak kenal sangat sape.sori tak tego pon nabil =p

    ReplyDelete
  19. selamat aku kat ipoh Nbiel... kalau x aku dah join dah.. hehe

    ReplyDelete
  20. apsal gambar aku byk plak kat entri ko ni biel...hahaha..segan aku...hahaha

    ReplyDelete
  21. ala best nye!!!
    kalu sy nk gi pon xde transoprt...
    biase lah bdk sklah...
    :P

    ReplyDelete
  22. Salam...wah2....cepat upload pic, pic saya sikit...hehehe...huhuhu..anyway, nice pic..

    ReplyDelete
  23. Nabil, haha,,
    thanks singgah blog saya.
    eh, mana satu awak ni?
    x de pun.

    tu la.
    teringin juga na kenal kong tu..

    ReplyDelete
  24. aku jeles...heheh..
    ak tak leh p la bro..

    ReplyDelete
  25. len kali wat la timr cuti sekolah!!

    ReplyDelete
  26. sedih tak dpt joint sebab ada urusan emergency waaaaaaaaaaaaa tahun depan nak joint lah...

    ReplyDelete
  27. cepat gile update.. sumi pun terkial2 lagi..

    ReplyDelete
  28. mcm best je....rase mcm rugi pulak x pi...hehhehe..bz ar..yg paling penting nak baju hitam tue..mcm comel je....hehee

    ReplyDelete
  29. entri aku tak update lag, nak harap gambar, memang aku takde. mengharapkan dari orang lain yang upload.

    sori kalau tak tegur. aku memang tak reti bergaul, dan pemalu (KOT). hehe.

    tapi, gath ni memang best. :)

    ReplyDelete
  30. salam..betul tu..kalau tuan punya blog ada lagi best kan..

    selagi tak di ikat semua tu masih singlelah kan..yang mana satu ek..tak perasanlah

    ReplyDelete
  31. hehe sori lmbt ckp..dah terpublish dah gmba nabiel masa perkenalkan diri..hehehe...

    stesen minyak kat putrajaya ni mmg sikit je ada..dalam 4-5 camtu la (yg kite tau la). heheheh...

    nice to meet u

    ReplyDelete
  32. kenapa x taruk pic aku bertanduk 2 bercabang 5 tu?
    hohohoho

    ReplyDelete

BeSt 4 me: