Wednesday, April 14

SELAMAT TINGGAL DUNIA BLOG!

( gambar hiasan )

- Mungkin kah ini penamat nye? -
- Aku sudah give up ka? -
- Berakhirnya penulisan yg cacamerba oleh aku? -
- Rase2 nye tidak boleh meneruskan lagi -

Dengan tulus ikhlas nye aku ingin memberitahu tentang penutupan blog ini..Terima kasih atas segala kerjasama korang! Dan aku ucapkan terima kasih kat semua yg sudi follow aku ye! Terima kasih sbb sudi membaca blog aku nie..walaupun tak seberape=)

Aku minta maaf jika ada salah dan silap selama aku 'berkawan' dengan korang nie. Kalau ade yg terase hati, harap dimaafkan yea..Aku bkn nye seorang yang sempurna. Korang pun same, semua pun same..( leh bt pantun). Halalkan segala perkataan yg keluar dari penulisan aku serta mulut aku nie, belum takat laser mcm Azwan lagi. (masih control). Sebelum aku merapu dan menghabiskan tisu yg ade, aku ade hadiah untuk semua followers2 aku! Korang memang best..NaH!
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
- Dah nampak ke belum? -
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
- Kejap yea..sikit jek lagi..harap bersabar -
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
-Okeh suda -

- Korang jangan marah aku yea -
- Aku pergi tak lame -
- Sekejap jek..-
- Takkan nak tinggalkan blog kesayangan hamba nie? -
- HaHa.-

Aku akan bertukar tmpt kerja jek. So, agak slow la nak on9 lepas nie. Tuh saje. Jangan risau, pasal "susu ibu" tuh akan diteruskan. Korang rajin2 la bersihkan sawang2 kat blog aku nanti yea! Terima kasih daun keladi, esok lusa korang dtg baca lagi yea!=)
p/s : aku takde niat nak mengenakan pun yea. saje nak tgk kerajinan korang.=)

p/s lagi : korang doakan kejayaan aku yea!=)

That's all..
"FRIENDSHIP IS PRICELESS"

14 comments:

  1. ingatkan dah betol tadi-jgn tinggalkan dunia blog-nt rugiii..
    keep blogging yeahhh!
    hv a nicee dayy ;D

    ReplyDelete
  2. nabiel oyyy!! ko ni mmg bikin gempak jek taw.. aku memati ingat crite real.. hahaha
    ni musti dh jangkit sindrom plawak dr kembor ko tu.. ngee~ :D

    ReplyDelete
  3. cett saje je kan nak cari publisiti..haha =)

    ReplyDelete
  4. dah tau dahh.. xpkena pun.. rindu la pasnih~

    ReplyDelete
  5. ape la dak nabiel neh..owg da cdey da..huu~..

    ReplyDelete
  6. aiya..
    bikin lintang pukang
    (...????)

    ReplyDelete
  7. apeka?? igt btol3 td..hahaha. jgn lupa hutang teddy hang XDDDDDDDD

    ReplyDelete
  8. Alaaaa ingat betul-betul nak berhenti ... main-main jer ?

    ReplyDelete
  9. fheww~ terkena!
    ingatkan betol2 r nk brenti bebelog. ngeee~

    *selamat bertugas di tempat keje yg baru!* :D

    ReplyDelete

BeSt 4 me: