Friday, April 9

WAYANG : DATE NIGHT ( Dating di Malam Hari )

( DATE NIGHT )

Salam semua! Untuk tidak ketinggalan, aku pun nak review pasal cerita ini. Date Night? tengok pada tajuknya dah tau pasal ajak "ngedet di malam hari" (ngedet = dating). Kisahnye pasal "a boring marriage couple from New Jersey". Pasangan yg kebuhsanan dgn perkhawinan dorang nie. Sebabnye masing2 sebuk dgn kerja msg2. Bila masing2 nak "ehem2"  ada je helah bagi mengelakkan. Pada suatu malam, tergerak hati si suami nak ajk isteri nye pegi mkn kat town. Nak menhangatkan balik la hubungan kirenye. Tapi,tiba je dkt restoran yg dorang nak makan, macam2 terjadi bila dorang mengambil meja tempahan orang lain! haha. (Rupa2nye tempahan yg dorang amik tuh, ade berkaitan dgn gengster, polis dan pendakwa raya!)

Rupa2 nye nak cari flash drive jek? (pendrive la). Yang klako nye masa tuh, si isteri leh tanye ape tuh flash drive! Adehhh, dah jumpe macam2 klien pn, pendrive tak tau ape??haha. Okeh, cukup la setakat tuh aku cite kat korang. Ikotkan hati aku nie, dari 5 bintang aku bagi 3 jelah..Cerita nie memang leh bt korang pecah perut la, tapi belum sampai tahap terburai lagi ok!=) 

So? Korang hati2 la pasni kalau nak amik tempahan orang lain tuh, kena situasi macam cite nie kat korang, mau pengsan di buatnye! Enjoy!!
That's all..

8 comments:

  1. steve carell kelakar gila..haha..


    http://belogbagus.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. ahha.
    ye ek?
    baru nak tgk.
    thnx for the info~

    ReplyDelete
  3. an baru tgk triller dia.. nmpak mcm bset geler.. dah kuar enh??


    nnti nk g tgkla..

    ReplyDelete

BeSt 4 me: