Saturday, February 27

AURA GENGBLOGGER!!

Okeh,dalam kepale aku tengah berat-berat nie still leh buat 2 entry lagi.Dah lame inginku luahkan,tapi hari nie dan detik ini baru la tercapai!Suda lah,aku memang tak berape gheti nak berkiasan nie.Jadi korang gelakkan yea?(cet!)

Apekah sebenarnye AURA yang tercipta kat GENGBLOGGER nie??bukan aura MAWI ye!..tapi GengBlogger nie ade keistimewaan nye!Korang tengok je pada traffic aku,kebanyakan nye datang dari mane?(GengBlogger lah).Memang 'superb' la idea sape yang mencipta komuniti nie! Bukan korang dapat menambah kenalan jek,tapi dapat juga belajar cam mane nak 'Mantop' kan lagi persembahan blog korang tuh.Kiranye,memang tak rugi la join..Korang bleh tahu macam2 cerita dengan 'sekali' ping saje!Tekan je Ctrl + F5,lepas tuh korang tengok ade je crita baru kua!

Nie aku nak cerita serba sedikit about ape yang ade kat GengBlogger nie :-
 

 Maaf kalau gambar tak berape cantik
 
Nie ade lah bahagian utama kat GB nie,korang boleh cari macam2 cerita dengan label2 kat atas tuh!
Senang kan?Mudah kan?susah ke?(cam salesman dah nie)
Memang senang je!Cari jek ape yang korang nak tau.



Haa..kalau korang nak tau sape yang baru join GB pun ade dipamerkan!..Kalau korang rase nak jadi friendly kat GB nie,sng jek..tegur2 la blogger2 yang ade!..Kalau yang untuk Blogger Paling Friendly tuh,korang kena rajin lawat blog baru leh dapat title tuh!Heee~oke..Next!


Yang nie agak mencabar sikit,blogger bulan nie..Bukan senang2 jek boleh dapat!Nie blogger untuk bulan 1,bulan 2 nie tak tau sape lagi..Ramai yang berpengalaman dan layak lagi kat luar tuh!Nantikan yea untuk bulan nie punye!Next!
  
Kalau yang nie plak,beramai-ramai..Yang adalah antara paling glamor untuk bulan 1 sampai bulan 2!
Tak sangka aku pun tersenarai jgak!Bukan senang tuh..Yang penting rajin!!:)Next!
  
Untuk yang nie,aku rase tempat paling 'berhantu' sekali bagi aku kat GB nie!
Dari mula aku join,sampai la Chatbox tuh penah hilang..dan ade balik.Aku tetap chat kat situ!hehehe
Sekali korang dah join..akan melekat di tepi gantang!hahaha...Sambil2 tuh korang leh pomot gak blog korang kat 'Kapet' nie!:)

Dari GengBlogger nie la jugak followers aku buleh cecah sampai 200!!
Dan dari GengBlogger nie juga aku kenal dorang2 yang serba bt aku ketawa sorang2! :








Cukup la tuh,kalau ade sape2 yang rase aku terlupa nak letak..meh bagitau ek!Akan ku tambahkan namamu disenarai nanti!..Terima kasih la aku nak ucapkan pada sape2 yang support blog aku nie!Followers nie kire macam nadi la kat blog sbnrnye,kalau takde..cam sunyi la rsenye! Then,aku nak ucapkan special tenkiu kat Cik Sumi. Dia lagi ek?hehehe..Sebab dari dia la aku kenal GengBlogger nie.Kalau tidak,memang aku tak jumpe rasenye dan tak merase followers sebanyak nie!

Bagi korang yang di luar sane yang masih blum join!Jom..!Jom heboh3!( bukan jom heboh tv3)..Korang klik jek kat banner nie,bukan susah pun..!Just daftar dan login..Senang je!Semoga korang teruskan berblogging dan belajar dari 'otai2' blog kat luar sane!Supaya blog korang lebih 'meletop' pasni.


Thanks to korang semua!!!Keep up the good work!and support GengBlogger nie yea!Layannn~

That's all..


8 comments:

  1. ahaha.namekuh ade.ok terasa nak buat entri pasal gb!

    ReplyDelete
  2. hmm...tul tu..sy pun selalu lepak2 kt GB...dari pagi...smpai lah petang...suka view blog2 org and forum..dari situ juga...kita boleh dapat mcm2 tips and idea utk topik baru di blog kita..:)

    ReplyDelete
  3. uit! slalu gadoh ke?? haha.....sape yg start dulu?? aku ke ko biel??

    ReplyDelete
  4. hehee.. naik jugak nama saya.. thanks abgbiel :D

    ReplyDelete
  5. aiseh...nm aku ader...daughter plak tue :)

    ReplyDelete

BeSt 4 me: