Saturday, February 13

~EMO PIC CONTEST~(UPDATE)

Assalamualaikum..aku kureng chat..anda bgaimana??hehe.Ok!1st time aku buat contest nie,tak tau ade sambutan ke idak.Tapi mesti ade punye,yelah semua nye kaki2 edit pic.Sebelum aku mengangkat jari jemari aku dari papan keyboard nie,nak la jugak aku release kan contest nie sempena Bufday aku hari nie!(thanks pada kawan2 ku yang wish ye!)
 
(oke..nie bukan gambar aku yea..sekadar hiasan)


(huhuhu..cmnie muka aku jdinye..tak perlu la korang tau spe yg edit nie)
OKEZ!now is the rulezz!!
Syarat-Syarat nye..simple saje :

1st : Korang kena buat tajuk entry EMO PIC CONTEST
2nd : Sila letakkan pic aku nie kat entry korang dan kat SIDE BAR.
3rd : Mekap la sebanyak mane korang nak kat gambo tuh.Tapi tuh mesti la gambo korang,jgn gune gambo sedare mare ke jiran sebelah ke.ok?
4th : Terpulang kat korang nak jadi followers ke tak..(better jadi laa,tkt aku ade ubah pape nnti)
5th : Bagi sape2 yang join tuh,sila lah tinggal2 kan link anda ek,bgtau aku yang korang dah join(kalau tak rugi jek nti)

Hadiah-hadiah nye!:
 1st : Kereta Grand Livina
2nd : Myvi S.E
3rd: Kancil Ex
^
^
^
^
^
Sory..hadiah2 kat atas bukan yang aku nak bagi kat korang..hakhak:P
Aku pun tak mampu nak beli sendiri.
So,hadiah2 nye aku tak kan review kan..
Yang pasti ia adelah barang yang murah2 dan mampu aku beli!hikhik
Tapi aku akan bagi.,korang jangan risau yea~
-So..GUDLUCK!-

Tarikh tutup for this contest is : 22th Febuary 2010..

p/s : tarikh tutup akan aku beritahu kemudian.







22 comments:

  1. apaka?!! XD
    ak mo rumah blh ka???

    ReplyDelete
  2. wahh..menarik.. tp boleh ke ika jd emo lak nnty ek??huhu

    ReplyDelete
  3. bapak ah...kalo hadiah2 dapat kete aku pon nak join biel. kalo x dapat kete xnak join ah..hehe

    ReplyDelete
  4. Aku dah join!
    http://emorajuliet.blogspot.com/2010/02/emo-pic-contest.html

    ReplyDelete
  5. oren : ko tgu la ak msuk minang ko kang~hahaha

    amar : orait2..ngeee~

    ika : gmbo ngah snyum pn bleh~jnji pndi edit~hehehe

    ryn : ko xnk join ke?rugi wey..dpt la keta mainan 1!ehehhe

    emora : aku dh tau..ko msti laju jek kn!:P

    ReplyDelete
  6. bro nabil.. epy birthday.. hehe..
    wah buat contest plak.. aku nak jugak laa, boleh ke..??
    tapi aku buat simple laa.. takpe kan..? dan aku buat tu, tak ganas cam ko buat.. hehe~ nanti aku buat, dan ikut rules yg ko bagi tu okeyh..

    ReplyDelete
  7. bro, aku dah joint contest ni.. http://pesona-akasia.blogspot.com/2010/02/emo-pic-contest.html

    ReplyDelete
  8. g-mie : hehehe..sempoi2 pn takpe~kang aku tgk yea~:)

    ReplyDelete
  9. sumi : try jek..penyertaan xrmi~nk mng tuh krenye besau gak la pluang~hehehe

    ReplyDelete
  10. dah join daa...

    http://aisumiexchangelink.blogspot.com/2010/02/emo-pic-contest.html

    ReplyDelete
  11. Zai join.....

    http://zaikulim.blogspot.com/2010/02/emo-pic-contest.html

    ReplyDelete
  12. ho cha chaaaaa~~
    aku masok oiyhhhh!

    http://bintunkungu.blogspot.com/2010/02/emo-pic-contestbiel-yg-organize.html

    ReplyDelete
  13. Salam bro..

    Sarah mau join gak


    http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2010/02/emo-pic-contest.html

    ReplyDelete
  14. Ina dah join daa.....

    http://inasepi.blogspot.com/2010/02/emo-pic-contest.html

    kalau tak lengkap bagitau erk..

    tq

    ReplyDelete
  15. salam kenal...nk join gak...sila le terjah blog sy yer...

    http://li3ssa.blogspot.com/2010/02/emo-pic-contest.html

    ReplyDelete
  16. hye...
    da join da contest ni...
    hehe

    here is the link k...

    http://ciccycaprio.blogspot.com/2010/02/emo-pic-contest.html

    ReplyDelete
  17. Ok join jugak

    http://jomjoincontest.blogspot.com/2010/02/emo-pic-contest.html

    terima kasih

    ReplyDelete
  18. hai encik.
    nak join jugak!
    this is the link.
    thanx.
    ;D

    http://hizamirahim.blogspot.com/2010/02/emo-pic-contest.html

    ReplyDelete
  19. me join!
    :D

    http://hizamirahim.blogspot.com/2010/02/emo-pic-contest.html

    ReplyDelete
  20. now bru bleh nk tgglkan linkk..sory..
    tp..dah taw awal2 kan??

    http://wanmohdfauzan.blogspot.com/2010/02/emo-pic-contest.html

    ReplyDelete

BeSt 4 me: