Tuesday, February 23

EMO PIC CONTEST (WINNER)

 

-OKe..Setelah sepakat membawa berkat-
-Akhirnya telah ku temui pemenang bagi this contest!-
-Yang terbaik dan terbalik la owg kate-
-Sory sebab lambat nau aku nak review..(ade kesulitan sket)-

Jadi pemenang 1st untuk contest ini is :
  

-Taniah-taniah pada anda!!-
- Memang suka betul hasil budak nie-
-Keep it up emora-

Pemenang contest ku yang ke-2 :

- Yeaaa..tuh dia tmpt ke-2!-
- Memang klu ko tak tunjuk aku gambo sebenar ko bintunk..memang aku tak cam!-
- Keep it up ur works to! -

Bagi pemenang contest-ku yang ke-3 :

 
- Nananana..memang menakutkan gak gambar nie -
-Seyes kalau,tegur awek dalam keta tiba2 toleh muka macam nie,korang rase ape?-
-Congrats to u!-

Itulah pemenang2 utama bagi contest aku kali nie,jadi aku dengan rase bermurah hati dan terbuka hati nie (gelak2),nak bagi saguhati pada this 2 orang (just topup 10 hengget jek tuk korang ) :

  

- Thanks pada yang telah bersusah-payah mengedit gambar-gambar korang yg superb comel tuh!-
- Jadi pada pemenang sekalian, sila lah send alamat untuk aku leh anta hadiah kat korang -
- Jangan lupa dengan no telefon skali bagi pemenang saguhati -
- Send alamat korang kat email aku yea (sensei_abil@yahoo.com) -
- Thanks korang,lepas nie..akan ade lagi contest-contest yang menguji pemikiran korang nie -
Sebelum aku terlupa!!!

For Followers aku yang ke-200!!


- Congrats to cik Myra!-
- Kali nie aku tak pilih top komentar dah,tapi akan dibuat untuk followers aku bila dah sampai 300 -
- So,cik myra..sila hntar alamat anda pada email saya di atas yea -
 - Oke..sekian sudah kali ini,terima kaseh atas kerjasama yg telah diberikan -
- Dan juga ribuan terima kasih ku berikan pada cik AIRINA  sebab sudi jadi juri -.

Segala surat menyurat selepas keputusan dibuat adalah tanggungjawab posmen..bukan saya.(haha)
That's all

15 comments:

  1. hahaa.. malu seyh.. org dapat jugak.. ingat takde :P

    ReplyDelete
  2. wah.. sudah ada pemenang..!! tahniah.. ni aku nak tanya kepada cik pemenang utama.. anda edit foto guna apa..?? kongsi2 laa dengan kawan2.. coz saya minat gila dengan cara kamu edit pic tu..

    ReplyDelete
  3. eh, buwat la lagi contest!





    www.fitridzulkifli.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. wah!!!
    gadis2 yang bertuah...
    heheheee

    ReplyDelete
  5. hohoho semua emo hak hak :)

    neway congrats kepada yang menang

    ReplyDelete
  6. g-mie : dia gne photoshop tuh~ngeee~

    ReplyDelete
  7. ahahah~ aku terharu weyhh.. sobs... nak lap ingos jup~ =)

    ReplyDelete
  8. ske tgk gamba kedua tu...
    lukis sendri ke cane tu?
    memang semat lah!

    congrats to sume pemenang!

    :)

    ReplyDelete
  9. haish...sayang skali laa..
    xsempat nk join....encik pemilik blog..bile nk wat contest lg??
    huhuhuuh....
    org nak joinjugek!!!

    hehehehe....
    btw..jenjalan sini2..usha2..mcm bes laa blog nie..
    so nk follow laa..
    jgn lupe jemput2 ke blog org k~~~hihihi....

    ReplyDelete
  10. hye..bru tau da umumkan pemenang....
    hehe....
    i send u my details asap ea...hehe
    thanks....

    ReplyDelete

BeSt 4 me: