Saturday, September 25

DiGi iphone 4 me

Iphone 4??




TERUJA?? Rase nak PEGANG?? nak ade SATU??. Best kan kalau yang di impikan tuh termakbul. Nampaknya 'DEMAM' iphone 4 nie telah menular ke seluruh Malaysia, sejak pelancaran yang telah di langsungkan. Sekarang 'virus' ini akan disebarkan pula oleh 'makhluk kuning' gergasi DIGI!. Sape agaknya yang bertuah untuk kali nie?

Rase-rase sesiapa yang nak sangat pakai iphone4 nie, marilah kita mencuba untuk merebut peluang nie yea! Ready Nuffanger!!
Selitkan sedikit video untuk tatapan mata korang!








Kenapa saya dan kawan yang lain mahukan IPHONE 4 ??

  • sudah tentu untuk nampak lebih bergaya, dan 'uptodate'!.
  • semudah A.B.C saje bila nak update blog menggunakan Iphone 4. ( blogger mesti mau kan? )
  • lebih mudah untuk berhubung dengan orang yang jauh. FACETIME!
  • segala yang dilihat nampak lebih jelas. RETINA DISPLAY!
  • semua boleh buat hanya di menggunakan jari.
  • ringan, nipis dan senang dibawa. Tebal hanya 9.3 mm!! dan Berat 137 g. Ringannye!
Jadi tunggu apa lagi pada yang lain? Senang saje nak menang iphone 4 nie kan? Jadi pada sesiapa yang teringin sangat nak dapatkan iphone 4 nie, jum ramai-ramai klik SINI. Dan gud luck pada semua yang menyertainya ya!


I WANT IT!! I WANT IT!!

p/s : wish me luck..korang tak geram ke tengok?

7 comments:

  1. ahaa..join jugak ea? keke..good luck!

    ReplyDelete
  2. patut la semua cerita pasal ni..



    seb bek tak kene tag, tak perlu la aku buat pasal ni..=P




    latest entry Aku Guna Antivirus Avira

    ReplyDelete
  3. chaiyok2!!!ko bley dpt punyer...then,fon lme ko kasi gua.. lalalala

    ReplyDelete
  4. BL, aku edit link dia..macam ada error jer dia punya link..skrg ok jer..kalo ko klik dia akan kuar website Digi

    ReplyDelete
  5. ouuuuuuuh ada contest ker? alahai lambat plak aku.. ik ik ik

    ReplyDelete
  6. gudlak, sis mmg tak dapek join ler..

    ReplyDelete

BeSt 4 me: