Monday, September 27

DiGi iPhone 4 Play

Iphone 4??


Demam Iphone datang lagi. Jadi untuk task kedua nie, nuffanger dikehendaki memilih applications yang menarik perhatian korang yang ada pada iPhone 4 nie. Jadi setelah aku belek-belek, akhirnya ada apps yang dapat menarik perhatian aku! Jom Tengok :

Antara banyak-banyak applications, ini yang menarik minat aku untuk tengok, GUITARTOOLKIT!!. Applications yang sesuai untuk sesiapa yang sememangnya minat untuk 'mengoreng'. Bayangkan la dalam komuter, dekat mapley, dekat bus stop atau dalam kereta korang still boleh petik gitar di dalam iPhone 4 nie

Lihat!! Lebih dari 500,000 chords korang boleh jumpa dalam nie, tambahan ada juga untuk string guitar, base, banjo, mandolin dan ukelele ( gitar yang kecik tuh). Best kan? Macam-macam ada!.


- lepas nie aku akan convertkan ko masuk dalam iPhone 4 yea -
- kalau dapat -

Applications lain yang sememangnya menarik perhatian sekali lagi ialah :

ROCK BAND!!
Nie applications games. Tentang music dan gitar juga kan?



Nampaknye game nie memang menjadi kegilaan ramai la.  Mesti bunyi 'dum-dam2' sampai jeles member sebelah dengar.  Bukan sahaja korang boleh main gitar tapi alat music yang lain pun ada!  Ada dalam lebih 32 lagu rasenya dalam game nie.  Memang boleh asah bakat.  Applications yang atas tadi tuh belajar petik gitar,  sampai kat bawah korang boleh berlawan dengan member-member lain.

So,  what you waiting for??  Itu belum lagi cerita applications yang lain!!

p/s : tangan aku rase gatal-gatal nie..korang rase kenape?ngeh2..

12 comments:

  1. gudluck bro.hehee.. ramai join n ak pun join..hehee

    ReplyDelete
  2. good luck!


    haha! blom pape tgn da gatal!

    ReplyDelete
  3. iphone4 otw nak landing ur hand ker??walaaaaaaaaaa..

    ReplyDelete
  4. thanks korang!!gudluck 4 u all to~hehehe

    ReplyDelete
  5. nabiel oit..all the best tau...

    aku ade iphone cap rambutan je la..hehe

    ReplyDelete
  6. ewah2...semoga berjaya yer pakcik! hehehe

    ReplyDelete
  7. aq lupa habaq kat hang..u'd been tagging bro..cekitdout yawww..

    http://akupunyepasalaaa.blogspot.com/2010/09/i-love-u-contest.html

    ReplyDelete
  8. nak dapat duit gaji ye.?

    meh ulur sikit.

    ReplyDelete

BeSt 4 me: